In direct !

Ionuț Fulea în direct la Radio Timișoara

Invitat și în acest la Festivalul “Din comoara satului” de la Ghiroda, îndrăgitul artist din inima Ardealului vine în direct la “Din suflet pentru tine”.

“Glasul său frumos, ținuta desosebită, grija cu care caută să-și alcătuiască un repertoriu și, nu în ultimul rând, seriozitatea, au făcut ca Ionuț Fulea să ajungă rapid între preferații publicului” –  Marioara Murărescu.

Și acolo a rămas, între interpreții pentru care valoarea este mai importantă decât succesul. Se bucură însă de mare succes în rândul iubitorilor de folclor, de aprecierea specialiștilor, de stima și respectul colegilor de breaslă pe care îi reprezintă în Uniunea Artiștilor de Folclor Muzical din România, pe care a înființat-o în anul 2011. Între membri fondatori sunt Nicolae Furdui Iancu, Nicoleta Voica, Traian Jurchela, Elise Stan, Mariana Ionescu Căpitănescu și alții.

Prima apariție TV a avut loc în anul 1993. Primul său album, ”Toată lumea are un dor” a apărut în 1994 și s-a bucurat de un mare succes. Au urmat albumele ”Iubește-mă, mândră dragă”, ”La steaua care-a răsărit”, ”Nu-i lumina nicări” și ”Mândra mea, mândră de la Ciugud”.

Ne vom aminti de unul dintre primele sale concursuri, aici, în zonă, “Aurelia Fătu Răduțu” de la Bocșa, vom afla impresiile sale despre concursul de la Ghiroda, pentru că este și membru al juriului, vom compara festivalurile din țară la care participă, cum se împacă politica și cântecul popular, despre floarea vieții lui, soția Brândușa, vom încerca să aflăm cât mai multe despre proiectele sale și îi vom asculta cântecele mai noi sau mai vechi.

Așteptăm mesajele ascultătorilor la numărul de sms 0725 737373.

Ne puteți urmări pe AM 630 kHz sau pe www.radiotimisoara.ro/asculta/, vineri, 18 mai, după știrile de la ora 9:00.

Daniela Băcilă

sursa:radiotimisoara.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *