SPECTACOL DE ROMANȚE ÎN BEIUȘ

SPECTACOL DE ROMANȚE ÎN BEIUȘ

Casa de Cultură din Beiuș a găzduit, duminică seara, evenimentul muzical ,,Te aștept pe același drum…”, în prezența a 400 de persoane.

Ropote de aplauze au răsunat în Beiuș, la romanțele și cântecele de voie bună prezentate în cadrul evenimentului ,,Te aștept pe același drum…”. Artiștii Alexandru Mânzat, Rodica Pop Seling, Florina Mariș Hinsu și Florin Mariș Hinsu au readus pe scena Casei de Cultură din Beiuș romanța, această poezie lirică sentimentală cântată, după 16 ani de absență. Invitatul special al serii, Ionuț Fulea, a câștigat imediat inimile beiușenilor. O altă surpriză din partea organizatorilor a fost Tudor Bărbos, angajat al Operei Naționale Române din Cluj. Artistul a câștigat anul trecut trofeul Crizantema de Aur, iar luna aceasta a fost premiat la festivalul – concurs de romanțe din Baia Mare. Soliștii au fost acompaniați de grupul instrumental condus de Ovidiu Barteș.

,,Locuitorii municipiului Beiuș au avut parte de o seară de poveste, încărcată cu emoție și voie bună. Spectatorii au vibrat pe aceeași frecvență cu cei care le-au adus muzica în suflet, iar aplauzele de mulțumire au durat minute în șir, necontenit”, a precizat Anca Banda, cea care a și prezentat spectacolul.

Evenimentul a fost oferit melomanilor de către Primăria Municipiului Beiuș, Casa de Cultură ,,Ioan Ciordaș” și de către Asociația Opera Group Project Cluj.

Larisa Patricia Herlaș

sursa: agentianewsbihor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *