Zilele Clujului 2018

 

A VIII-a ediție a Zilelor Clujului este dedicată împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire. La un secol distanță de acest moment istoric, Cluj-Napoca este mai mult decât un oraș, este o comunitate de care suntem mândri, pe care dorim să o dezvoltăm și merită să o sărbătorim. Zilele Clujului reflectă impulsul mobilizator al dezvoltării orașului, spiritul comunitar și aduc pe străzile urbei, an de an, zâmbete, emoții și un optimism contagios.

Program Zilele Clujului 17-20 mai 2018

Sărbătoarea orașului nostru se va desfășura începând de joi, 17 mai, în peste 30 de locuri din oraș, cuprinzând peste 100 de evenimente. Festivalul Zilele Clujului este organizat de Primăria Cluj-Napoca alături de peste 100 de parteneri – instituții publice, companii din sferaprivată, asociații și organizații din societatea civilă, voluntari

Duminică, 20 mai, ora 13:00: în anul Centenarului Marii Uniri, ziua dedicată tradițiilor și folclorului propune un adevărat regal artistic. Interpreți consacrați precum Ionuț Fulea si Codru de România,  Cornelia și Lupu Rednic, Furdui Iancu, Cornel Borza, Sava Negrean, Dumitru Fărcaș și Aurel Tămaș ne vor încânta cu repertorii din folclorul românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *